d
loading...
Salut, eu sunt Daniel!

Ai zâmbit astăzi?

Eu, la sfâșitul serii sunt un om simplu. Când nu sunt în spatele camerei sau nu pun la cale cum să devin președinte, sunt la primbare prin împrejurimile care mereu mă inspiră. Iubesc plimbările prin natură și de asta mă consider foarte norocos să locuiesc la poalele muntelui,  la 15 minute de mers pe jos de Cheile Sohodolului. Mereu voi răspunde cu DA unei ședințe foto în inima naturii.

Pasiunea mea pentru fotografie a apărut încă din copilărie, când am ținut în mână primul aparat care pur și simplu m-a fascinat. Fotografiam tot ce îmi ieșea în cale și tot timpul cautam să învăț lucruri noi despre fotografie. În urmă cu 7 ani am trecut la următorul pas. Primul aparat DSLR! Am început să studiez cât mai mult despre fotografie, și am urmat câteva cursuri de fotografie care ulterior m-au ajutat mult.

Fotografia a devenit o parte importantă a vieții mele. Cel mai mult îmi place să fotografiez oamenii, să le surprind emoțiile, să caut o compoziție interesantă sau un joc de umbre înainte de fiecare declanșare a obturatorului. 

În fotografia de eveniment încerc să găsesc echilibrul perfect între creativitate și story telling.

×